pembe fasulye fasulyeli için ürünler (398)

Organik Beyaz Kasaava Unu

Organik Beyaz Kasaava Unu

Köken ve Tarih Yuca Yuca veya maniok, Manihot esculenta'nın yenilebilir kök yumrusudur, odunsu, çok yıllık bir çalıdır. Yuca, Afrika ve Güney Amerika'da yaygın olarak tüketilmektedir. Bitkinin kökeni Brezilya'dır. Günümüzde yetiştirilen tüm bitkiler kültür çeşitleridir. Yuca, çok fakir topraklarda büyüyebilir (ancak bu durumda verimler nispeten düşük olur) ve kuru dönemlere de iyi dayanıklıdır (genç bitkilerin ekiminden hemen sonra hariç). Ayrıca, bitki çekirge istilalarına karşı da oldukça dayanıklıdır. Arkeolojik buluntular, köklerin kazınmasında kullanılan aletlerin, yucanın Brezilya ve Venezuela'da M.Ö. 3000 yılından beri yetiştirildiğini göstermektedir. Üretim Süreci Yuca Unu Yuca unu, yuca köklerinin ezilmesi, preslenmesi, kurutulması ve sınıflandırılması ile elde edilen, lif ve nişasta açısından zengin, ince taneli dehidre bir tozdur. Kullanım Yuca Unu Yuca unu, ... için oldukça kullanışlıdır.
Igołomska Beyaz Fasulye - Küçük Beyaz Fasulye

Igołomska Beyaz Fasulye - Küçük Beyaz Fasulye

Biz sunuyoruz: Polonya'da yetiştirilen fasulye: Fasola biała Jaś karłowy (bianci di spagna, fasola biała masłowa, large kidney beans, alubia, aura ürün farklı boyut konfigürasyonlarında mevcuttur. En büyük taneler 50-55 adet/100 gram, 60-65 adet/100 gram, 70-80 adet/100 gram, en küçük taneler ise 200-240 adet/100 gramdır. Ürün kalitesi çok yüksektir, makine ile temizlenmiş ve ardından optik ayırıcıda işlenmiştir, son aşama ise ürünün manuel olarak denetlenmesidir. Şirketimiz, işleme tesisleri ve ticari çiftliklerle işbirliği konusunda geniş bir deneyime sahiptir. İşbirliğine davet ediyoruz.
Tam Organik Mung Fasulyesi

Tam Organik Mung Fasulyesi

Menşei Mung fasulyesi Mung fasulyeleri birçok insan için bilinmemektedir, ancak Hindistan ve Çin'de binlerce yıldır kullanılmaktadır ve neredeyse herkes bir noktada onlarla temas etmiştir. Üretim süreci Mung fasulyesi Fasulye filizleri, sonunda bakla (mung fasulyesi ile dolu) olarak büyüyecek olan bitkinin filizidir. Mung fasulyeleri ile temas ettiğiniz tek yol fasulye filizleri değildir. Cam erişte gibi gıda maddeleri de bu fasulyeden yapılmaktadır. Kolay sindirilebilirler ama aynı zamanda süper besleyicidirler. Sağlıklı özellikleri Mung fasulyesi Mung fasulyeleri yüksek protein, lif ve az kalori içerir. Bu fasulyeler potasyum (kalp ve kan damarları için iyi), folik asit, B vitamini ve mineraller açısından zengindir.
Tam Organik Mung Fasulyesi - Tam Organik Mung Fasulyesi Satın Al? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Tam Organik Mung Fasulyesi - Tam Organik Mung Fasulyesi Satın Al? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Mung fasulyeleri birçok insan için bilinmeyen bir besindir, ancak binlerce yıldır Hindistan ve Çin'de kullanılmaktadır ve yine de neredeyse herkes onlarla bir şekilde temas etmiştir. Filiz, sonunda bakla (mung fasulyeleriyle dolu) olan bir bitkinin filizlenmesidir. Sadece fasulye filizleri, fasulyelerle temas ettiğiniz yol değildir. Fasulyeden cam erişte gibi gıdalar üretilmektedir. Kolay sindirilebilir ve aynı zamanda çok besleyicidirler. Mung fasulyeleri yüksek protein, lif ve düşük kalori içermektedir. Bu fasulyeler potasyum (kalp ve kan damarları için iyi), folik asit, B vitamini ve mineraller açısından zengindir. VehGro'nun Tam Organik Mung Fasulyeleri, en yüksek kalitede organik sertifikalı bir üründür. Bu sertifika sayesinde, satın aldığınız ürünün insan ve doğaya odaklanarak üretildiğini bilirsiniz.
Boru 2 sertifikalı Bourbon vanilya baklası - 7,5 g - Menşei Madagaskar

Boru 2 sertifikalı Bourbon vanilya baklası - 7,5 g - Menşei Madagaskar

Ambalaj: Tube Boyut: 16-17 cm Net ağırlık: 7,5g​ Ürün adı: Bourbon Vanilya Baklası - Menşei: Madagaskar - Bölge: SAVA - Üretim süreci: Baklalar toplanır, seçilir, güneşte kurutulur, olgunlaştırılır ve sterilize edilir - Beklenen kullanım: Restoranlar, Pastacılar, Çikolata üreticileri, Dondurmacılar ve Gıda sanayisi - İçerik: %100 doğal Madagaskar Bourbon vanilya baklası.
Bourbon Vanilya Baklaları Konvansiyonel - 100g - Menşei Madagaskar

Bourbon Vanilya Baklaları Konvansiyonel - 100g - Menşei Madagaskar

Ambalaj: Tablet Boyut: 14-18cm Net ağırlık: 100g Ürün adı: Bourbon Vanilya Baklası Çeşit: Vanilla Planifolia - Menşei: Madagaskar - Bölge: SAVA - Üretim süreci: Baklalar toplanır, seçilir, güneşte kurutulur, olgunlaştırılır ve sterilize edilir. - Beklenen kullanım: Restoran sahipleri, Pastacılar, Çikolata üreticileri, Dondurmacılar ve Gıda sanayisi. - İçerik: %100 doğal Bourbon vanilya baklası Madagaskar'dan.
"Extraction" bakla - Sınıf 1 Kırmızı ABD / Yumuşak - 20kg - Menşei Madagaskar

"Extraction" bakla - Sınıf 1 Kırmızı ABD / Yumuşak - 20kg - Menşei Madagaskar

Ambalaj: Ahşap kutu Net ağırlık: 20 kg Açıklama: Ekstraksiyon için bakla Konvansiyonel ve sertifikalı Organik olarak mevcut
Organik Yulaf Ezmesi

Organik Yulaf Ezmesi

Yulaf ezmesi nedir? Yulaf ezmesi, kurutulmuş ve öğütülmüş yulaflardır. Karbonhidrat açısından zengin olduğu için enerji doludur. Genellikle yem (atlar için) ve lapalar, ekmek, kekler, müsli ve granola için hammadde olarak yaygın bir şekilde kullanılır. Yulaf ezmesi nasıl yapılır? Yulaf ezmesi yapmak için tam tahıl kullanılır. Yani, tahılın nişasta kısmı değil, kepek ve filiz de dahil olmak üzere tamamı kullanılır. Bu nedenle yulaf ezmesi her zaman tam tahıldır. Yulaf ezmesinin sağlıklı özellikleri Yulaf ezmesi birçok karbonhidrat içerir ve bu nedenle sporcular için iyi bir enerji kaynağıdır. Yulaf ayrıca bol miktarda manganez içerir. Yulaf, kolesterol düşürücü etkisi ile bilinir. Son olarak, yulaf, protein içeren tek bilinen tahıl türüdür. Bu Avenalin protein kalitesi, soya ile karşılaştırılabilir.
Organik Yulaf Unu - Organik Yulaf Unu Mu Alınır? | Toptan | VehGroshop | Özel Marka

Organik Yulaf Unu - Organik Yulaf Unu Mu Alınır? | Toptan | VehGroshop | Özel Marka

Köken: Organik yulaf unumuz, Finlandiya'da organik olarak yetiştirilen ve hasat edilen yulaflardan başlar. Yulaf unu nedir? Yulaf unu, yulaf tanelerinin un haline getirilmesiyle elde edilir. Yulaf ezmesi ile aynı değildir; yulaf taneleri kesilip düzleştirilir. Yulaf unu, kekler, pankekler, kurabiyeler vb. için mükemmel bir pişirme malzemesidir. Yulaf unu sağlıklıdır Yulaf unu, buğday ununa sağlıklı bir alternatiftir. Birçok önemli vitamin (B vitaminleri), mineral (magnezyum ve demir dahil) ve antioksidan içerir. Yulaf ayrıca yavaş karbonhidratlar içerir, bu da onu kahvaltı için ideal bir bileşen haline getirir. Yavaş karbonhidratlar tükettikten sonra, uzun bir süre boyunca tatmin edici bir hisse sahip olursunuz.
Organik Kinoa Unu - Organik Kinoa Unu Mu Almalı? | Toptan | VehGroshop | Özel Marka

Organik Kinoa Unu - Organik Kinoa Unu Mu Almalı? | Toptan | VehGroshop | Özel Marka

Kinoa (Chenopodium quinoa) VehGro'nun organik kinoa unu, öğütülmüş kinoa tohumlarından yapılmıştır. Tohumlar öğütülmeden önce yıkanır. Bu, birçok farklı yemekte kullanabileceğiniz saf bir kinoa unu sağlar.
Tek Kaynak Honduras Kahvesi - Üstün Kalite Kahve

Tek Kaynak Honduras Kahvesi - Üstün Kalite Kahve

Carlos'un Honduras'taki plantasyonunda yetiştirdiği kahve, oldukça zengin bir aromatik ve tat profiline sahiptir. 48 saatlik doğal fermantasyon sayesinde, bu kahve ile hem sütlü çikolata ve karamelin tatlı notalarını hem de portakal ve yeşil elmanın daha meyvemsi notalarını tadabiliriz. Her zaman dengede kalan, orta asiditeye sahip patlayıcı bir karışım. Yer: Corquin, Copan Çiftlik: Carlos Estevez Mejia Yükseklik: 1450 – 1550 msm Çeşit: Red Catuai İşlem: 48 saat Anaerobik Fermantasyon Organoleptik Profil: Portakal, beyaz çikolata, yeşil elma ve karamel
Kahve çekirdekleri karışımı - Barlar için premium kahve

Kahve çekirdekleri karışımı - Barlar için premium kahve

Özel Turpial Arabica Kahve Karışımı – Orta Kavrulmuş Peru ve Ruanda'nın meyve ve baharatlarını, Brezilya'nın daha tatlı ve çikolata notalarıyla dengeleyen bir özel karışım. Tüm damak tatlarına, hatta en seçici olanlara hitap etmek için bizim tarafımızdan tasarlanmış ve oluşturulmuş bir karışım. Orta kavrulma sayesinde, karışımımız çok aromatik kalır ve espresso ile moka için doğru gövdeyi sunar. Her gün tadına varılmalı: Güne başlamak veya işten ya da derslerden ara vermek için doğru arkadaş. Kahvenin mevsimselliği olduğunu unutmamak önemlidir, bu nedenle mevcut durumlara bağlı olarak farklı karışımlar denemek mümkün olacaktır.
Tek kökenli Peru Kahvesi - Üstün Kalite Kahve

Tek kökenli Peru Kahvesi - Üstün Kalite Kahve

Los Santos ailesinin Peru'daki kahve plantasyonu, kahve yetiştiriciliğinde çok fazla deneyim biriktirmiş bir aile işletmesidir. Bu kahveye EL DELICADO diyoruz: çok kadifemsi bir gövdesi, chinotto çiçekleri ve kırmızı meyve notaları var. Espresso olarak çok dengeli ve hoşken, filtre kahve olarak neredeyse bir okşama gibi.
WHITE M'AMA Tatlı ve Meyvemsi

WHITE M'AMA Tatlı ve Meyvemsi

Şaşırtıcı karışım, %50 Arabica %50 Robusta, Tatlı ve Meyvemsi. Kalıcı bir aftertaste ile kakao ve kırmızı meyve notaları. Tipik İtalyan espresso'su ve cappuccino, latte macchiato ve Flat White gibi süt bazlı kahve içecekleri için mükemmel bir temel.
Tek Kaynak Ruanda Kahvesi - Premium Kalite Kahve

Tek Kaynak Ruanda Kahvesi - Premium Kalite Kahve

Ruanda'nın kahve yetiştirmek için en harika bölgelerinden birinden gelen bu muhteşem Kabaya, meyvemsi kahve sevenleri kesinlikle hayal kırıklığına uğratmayacak. Bu kahvenin parlaklığı, ağızda kalıcı ve hoş bir tat bırakıyor. Yer: Nyabihu Bölgesi Yükseklik: 2230 – 2290 msm Çeşit: Bourbon Kırmızı İşlem: Yıkanmış Organoleptik Profil: Ahududu, siyah frenk üzümü ve lime ile kola notaları.
Monorigine BREZİLYA Tatlı ve narin

Monorigine BREZİLYA Tatlı ve narin

Aroması ve gövdesi zengin, hafif bir tatlılık ve düşük asidite ile.
PASSION Nazik ve sarıcı

PASSION Nazik ve sarıcı

Taze ve narin kahve, son derece aromatik ve dolgun, hafif çikolata sonrası tadı ve kuru meyve notalarıyla. Kreması kalıcı ve karamel renginde.
BLACK M’AMA Yoğun ve sarıcı

BLACK M’AMA Yoğun ve sarıcı

Yoğun ve sarıcı kahve, hafif aromatik. Kahve fincanında kuru meyve notaları ve acı kakao sonrası tadı. Crema yoğun ve koyu fındık renginde.
İtalyan Espresso Kahvesi - Karışım Kahve

İtalyan Espresso Kahvesi - Karışım Kahve

100% Arabica karışımı – Peru ve Ruanda'nın meyve ve baharatlarını, Brezilya'nın daha tatlı, çikolata notlarıyla dengeleyen özel bir karışım. Tüm damak tatlarına, hatta en talepkar olanlara hitap etmek için bizim tarafımızdan incelenip oluşturulmuş bir karışım. Kavurma, orta ile orta arasında olup, espresso ve mocha için doğru gövdeye sahip aromatik bir kahve elde edilmektedir. Her gün keyifle tüketilebilir: Güne başlamak veya iş ya da ders aralarında iyi bir arkadaş. Kahvenin kendi mevsimselliği olduğunu unutmamak önemlidir, bu nedenle mevcut duruma bağlı olarak farklı karışımları tatmak ve denemek mümkün olacaktır. Bu, Turpial ailesinin üçüncü karışımıdır, Brezilya, Peru, Kenya ile başladık, şimdi Kenya Ruanda ile değiştirilmiştir. Bugün mevcut olan karışım, düşük rakımlarda yetişen arabica kahvesinin tatlı notalarını vurgulayan Doğal Soğuk Soul tekniği ile işlenmiş çok özel bir Brezilya içermektedir. Ağırlık: 250 gr., 500 gr. Öğütme: Espresso, Taneli, Moka
Tek kökenli Peru Kahvesi - Üstün Kalite Kahve

Tek kökenli Peru Kahvesi - Üstün Kalite Kahve

Los Santos ailesinin Peru kahve plantasyonu, kahve yetiştiriciliğinde büyük bir deneyim biriktirmiş bir aile işletmesidir. Bu kahveye EL DELICADO diyoruz: çok kadifemsi bir gövdesi, chinotto çiçekleri ve kırmızı meyve notaları var. Espresso olarak çok dengeli ve hoş bir içim sunarken, filtre kahve olarak neredeyse bir okşama gibi.
Tek Kaynak Ruanda Kahvesi - Üstün Kalite Kahve

Tek Kaynak Ruanda Kahvesi - Üstün Kalite Kahve

Rwanda'nın en muhteşem kahve yetiştirme bölgelerinden birinden gelen bu harika Kabaya, meyvemsi kahve severlerini kesinlikle hayal kırıklığına uğratmayacak. Bu kahvenin parlaklığı, ağızda kalıcı ve hoş bir tat bırakıyor. Yer: Nyabihu Bölgesi Yükseklik: 2230 – 2290 msm Çeşit: Kırmızı Bourbon İşlem: Yıkanmış Organoleptik Profil: Ahududu, siyah frenk üzümü ve lime ile kola notaları.
İtalyan Espresso Kahvesi - Karışım Kahve

İtalyan Espresso Kahvesi - Karışım Kahve

100% Arabica karışımı – Peru ve Ruanda'nın meyve ve baharatlarını, Brezilya'nın daha tatlı, çikolata benzeri notalarıyla dengeleyen özel bir karışım. Tüm damak zevklerine, hatta en talepkar olanlara hitap etmek için bizim tarafımızdan incelenip oluşturulmuş bir karışım. Tüm damak zevklerine, hatta en talepkar olanlara hitap etmek için bizim tarafımızdan incelenip oluşturulmuş bir karışım.
Tek kökenli Brezilya Kahvesi - Üstün Kalite Kahve

Tek kökenli Brezilya Kahvesi - Üstün Kalite Kahve

Brezilya Santa Hedwirges, özel kahveye ilk adım atmak isteyen espresso tutkunları için idealdir. Çok düşük asiditesi sayesinde, kahvede tatlılığı daha fazla hissetmeyi tercih edenler için mükemmeldir; sabahları cappuccino hazırlamak için de oldukça tavsiye edilir. Size ekstra bir enerji verecek! Bu kahve ile kakao ile en yakın çikolata notalarını, meyvenin en tatlı kısımlarıyla harmanlayarak tadabilirsiniz. Yer: Sul del Minas Çiftlik: Santa Hedwirges Yükseklik: 970 msm İşlem: Doğal Organoleptik Profil: Kırmızı meyveler, armut, ceviz ve bitter çikolata.
€8,90 parça   LAVAZZA  QUALITA' ROSSA   KAHVE  ESPRESSO  ÇEKİRDEK 1 KG

€8,90 parça LAVAZZA QUALITA' ROSSA KAHVE ESPRESSO ÇEKİRDEK 1 KG

Karma 70% Arabica; 30% Robusta Tatların mükemmel tutarlılığını sağlamak için, kahvenin coğrafi kökeni, karışımın bileşimi değil, yıllık hasat özelliklerine bağlı olarak değişebilir. PAKET 6 ADET 1 PALET 198 ADET SON KULLANMA TARİHİ 07/08/2025 ASGARİ SIPARIŞ 15 PALET
VIVACE Taze ve Nazik

VIVACE Taze ve Nazik

Arabica'nın etkisiyle taze ve hafif bir kahve, aromatik profili ve düşük kafein içeriği onu günün her anında keyifle içmek için ideal hale getiriyor.
Beyaz Organik Tapiyoka Unu

Beyaz Organik Tapiyoka Unu

Kassava'nın Kökeni ve Tarihi Kassava veya manyok, Manihot esculenta'nın yenilebilir yumrularıdır ve odunsu bir çok yıllık çalıdır. Kassava, Afrika ve Güney Amerika'da yaygın olarak tüketilmektedir. Bu bitki Brezilya'da ortaya çıkmıştır. Şu anda yetiştirilen tüm bitkiler, kültür çeşitleridir. Kassava, çok fakir topraklarda yetişebilir ve kuru dönemlere de dayanıklıdır. Ayrıca, bitki çekirgelerin istilasına karşı da dirençlidir. Arkeolojik buluntular, yumruları kazımak için kullanılan aletlerin varlığı, kassavanın M.Ö. 3000 yıllarında Brezilya ve Venezuela'da yetiştirildiğini göstermektedir. Kassava Unu Üretim Süreci Kassava unu, kassava köklerinin ezilmesi, preslenmesi ve kurutulmasıyla elde edilen, lif ve nişasta açısından zengin ince taneli dehidre bir tozdur. Kassava Unu Kullanımı Kassava unu, glütensiz tarifler yapmak için çok faydalıdır. Ayrıca, kassava unu ekmek benzeri bir sonuç elde etmek için fırıncılıkta da kullanışlıdır. Hem tatlı hem de tuzlu yemekler için, örneğin bisküvi, pizza hamuru veya krep gibi, kullanılabilir.